๐Ÿ“•๐Ÿ“˜๐Ÿ“™แ”•แ—ดแ–‡๊ญตแ—ดแ”• แ‘•แ—แฏแ—ดแ–‡ แ–‡แ—ดแฏแ—ดแ—ฉแ’ช๐Ÿ“•๐Ÿ“˜๐Ÿ“™ From NYT Bestselling Author Sawyer Bennett comes the Chronicles of the Stone Veil series. โ„‚๐•†๐•„๐•€โ„•๐”พ February 9, 2021 โ„™โ„๐”ผ๐•†โ„๐”ป๐”ผโ„ โ„•๐•†๐•Ž ๐”ธ๐•๐”ธ๐•€๐•ƒ๐”ธ๐”น๐•ƒ๐”ผ @BennettBooks

From New York Times Bestselling Author Sawyer Bennett comes the Chronicles of the Stone Veil, a five book urban fantasy/paranormal romance series. A departure from contemporary romance, the Chronicles of the Stone Veil is a return to fantasy/paranormal romance, where Sawyer started her fiction publishing journey. Readers can expect to find all the elements they love from Sawyerโ€™s booksโ€”strong heroines, alpha heroes, and an epic romanceโ€”with a fantastical element to add to their reading experience. Details for the Chronicles of the Stone Veil series are below:

 

Go to Sawyer’s website for details: Click here to learn more about The Chronicles of the Stone Veil series


The Revelation of Light and Dark

 

Chronicles of the Stone Veil, book #1

 

An Urban Fantasy / Paranormal Romance Series | Coming February 9, 2021

 

Add it to Goodreads

 

Book Blurb:

 

I always knew I was different.

 

From a young age, my mind has been plagued with things only I could see. Some hauntingly beautiful, others completely terrifying. Never knowing if these visions were real or just hallucinations, I learned how to lock them down and ignore them. I learned to take solace in the relative anonymity of city life and find peace in the rainy days my city of Seattle is known for.

 

But just when I think my life is getting on track and my dreams are achievable, a moment of weakness causes me to learn a hard and fast lesson.

 

My entire existence has been a lie.

 

Now Iโ€™m faced with a new reality thatโ€™s as implausible as it is fantastical. Filled with realms and veils, light and dark, fae and daemons, gods and angelsโ€”things I donโ€™t understand but am forced to acknowledge. It doesnโ€™t help that the man teaching me about my unique gifts is the gorgeously handsome Carrick Byrne, one of Seattleโ€™s richest and most powerful men. He intimidates, annoys, and intrigues me all at the same time. I donโ€™t trust him and yet thereโ€™s no one else to help me.

 

No longer certain who to put my faith in, what to believe, or how I fit into it all, one revelation is clearโ€ฆ

 

The world as I know it will never be the same again.

 

PREORDER The Revelation of Light and Dark HERE:

 

Amazon | Nook | Apple | Google | Kobo

 

————–

 

 

A Discovery of Secrets and Fate

 

Chronicles of the Stone Veil, book #2 | Coming February 16, 2021

 

Add it to Goodreads


With more questions than answers, Finley Porter continues to seek the truth about her sister, Fallon, the powers held by the enigmatic and secretive Carrick Byrne, and how she fits into it all. When tragedy strikes one of her closest friends, Finley knows itโ€™s time to accept her fate.

————–


The Evolution of Fae and Gods

 

Chronicles of the Stone Veil, book #3 | Coming February 23, 2021

 

Add it to Goodreads

 

Armed with knowledge she never wanted and facing an enemy she never expected, Finley Porter is determined to learn the motives of the Dark Queen and how to stop her. And while Carrick Byrne continues to help Finley uncover the truth and hone her skills, she suspects his intentions may not be altruistic.

 

————–


A Battle of Blood and Stone

 

Chronicles of the Stone Veil, book #4 | Coming March 23, 2021

 

Add it to Goodreads

 

As Finley Porter has learned, the truth is never as it seems. Dark Fae have been sent to destroy her, her past runs much deeper than she could ever imagine, and then there is the matter of Carrick Byrne. Frustrating and infuriating, he holds secrets that reveal the inexplicable connection they have, and that truth could be their undoing.

 

————–


The Rise of Fortune and Fury

 

Chronicles of the Stone Veil, book #5 | Coming April 20, 2021

 

Add it to Goodreads

 

The final battle is here, and Finley Porter and Carrick Byrne have determined the missing piece to defeating the Dark Queen. But all victories come at a price, and the cost may be more than they are prepared to pay.

 

————————

 

GIVEAWAY


Sawyer Bennett is giving away a signed paperback of the first book in the Chronicles of the Stone Veil series, The Revelation of Light and Dark, and a $50 Amazon Gift Card. Fill out the form to enter to win. Giveaway ends September 18th.

 

CLICK HERE TO ENTER TO WIN

 

 

ย 

 

————————-

 

AUTHOR INFORMATION:
ย 

New York Times, USA Today, and Wall Street Journal Bestselling author Sawyer Bennett uses real life experience to create relatable stories that appeal to a wide array of readers. From contemporary romance, fantasy romance, and both womenโ€™s and general fiction, Sawyer writes something for just about everyone.

 

A former trial lawyer from North Carolina, when she is not bringing fiction to life, Sawyer is a chauffeur, stylist, chef, maid, and personal assistant to her very adorable daughter, as well as full-time servant to her wonderfully naughty dogs.

 

If youโ€™d like to receive a notification when Sawyer releases a new book, sign up for her newsletter (sawyerbennett.com/signup).

 

FIND SAWYER BENNETT:

 

Website | Facebook | Twitter | Bookbub | Instagram | Goodreads | Amazon

 

JOIN SAWYER’S NEWSLETTER

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.