Steele, Arizona Vengeance #9 is ๐’ช๐“Š๐“‰ ๐“๐‘œ๐“Œ by Sawyer Bennett. Take a look at Lita T’s and Tanya Rae’s ๐ต๐‘œ๐‘œ๐“€ โ„›โ„ฏ๐“‹๐’พโ„ฏ๐“Œ! @BennettBooks

Steele (Arizona Vengeance, Book #9) Sawyer Bennett Release Date: December 8, 2020

 

Synopsis: A second chance may be just what James Steele needs … I might be one of the older players on the Arizona Vengeance, but I like to think that also makes me one of the wisest. Or at least I used to. Turns out, Iโ€™ve been a bit selfish. Iโ€™ve been married to hockey and my team for years, which hasnโ€™t left much time for my actual wife, Ella. Now Iโ€™m juggling a separation I never wanted, the pressure of being a single dad to our teenage daughter, and the career I sacrificed it all for. While my game on the ice might be on fire, the game in my personal life i s clearly lacking, as evidenced by the fact I just saw my wife on a date with another man. If I have any hope of saving the family I love, I need to re – prioritize, and fast. So itโ€™s time for me to get back to fundamentals, just like I did when I learned ho w to play hockey. Iโ€™ve never backed down from a challenge, and romancing my wife is a challenge I am very much looking forward to. Time to put on my game face, because Iโ€™m in it to win it.

 

Download Steele: Amazon | Nook | Apple | Google | Kobo Print | Audible (narrated by Brian Pallino and Jill Redfield)

 

 

Lita T’s Review: 5 Stars

Steele (Arizona Vengeance #9) by Sawyer Bennett. We first get to really know Steele in Kane. They embarked on a spying expedition on Steele’s wife when she was on a date. High School sweethearts with over 13 years of marriage Steele’s wife put him out over 5 months ago. Now Steele realizes the errors of his ways and wants his family back. Seeingย  James trying to win his wife back was quite the journey, a journey I truly enjoyed going on. Ella felt invisible to her husband. She loved him and their sex life was off the charts but she was tired playing second fiddle to his career. As with the previous stories in the series we get to catch up with the rest of the gang plus get a sneak peek into the next book. The ladies in the series are quite the cast of characters. A sisterhood like no other. A truly enjoyable story of second chance love and Steele definitely pulled out all the stops in order to get his family back. Heck any woman who has been married for a long time and feels neglected by their spouse would love to be romanced back into love again. Steele had me hook line and sinker. I would take him back. Wish my husband could learn a lesson or two from Steele.ย  A 5 star read for me.

 

Steele (Arizona Vengeance, #9)Steele by Sawyer Bennett
Tanya Rae’s rating: 4 of 5 stars

Steele is the 9th book in the Arizona Vengeance Series and is a second chance romance. James โ€œJim Steeleโ€ and Ella have been married for a while now, High School sweethearts. Things just got stale. Steele has been out with the guys and not attending to his wife. He was caught by surprise when Ella asked him to move out.

You canโ€™t say that Steele doesnโ€™t learn from his mistakes! He is doing all the right things and is willing to fight to win her back.

We got to see his sexy side as well as the family side of him. It was great to catch up with the friends and family from the Arizona Vengeance team players. Each of these books in this series can be read as standalones but of course you will get more out of these books by starting back at book 1.

Steele was another enjoyable book within this series. Jett Olssonโ€™s story is next.

About the Author:

 

New York Times, USA Today, and Wall Street Journal Bestselling author Sawyer Bennett uses real life experience to create relatable stories that appeal to a wide array of readers. From contemporary romance, fantasy romance, and both womenโ€™s and general fiction, Sawyer writes something for just about everyone.

 

A former trial lawyer from North Carolina, when she is not bringing fiction to life, Sawyer is a chauffeur, stylist, chef, maid, and personal assistant to her very adorable daughter, as well as full – time servant to her wonderfully naughty dogs.

 

If youโ€™d like to receive a notification when Sawyer releases a new book, sign up for her newsletter (sawyerbennett.com/signup).

 

Connect with Sawyer: Facebook | Twitter | Instagram | Goodreads | BookBub | Amazon Newsletter | Master Blogger List

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.